Елітний український санаторій "Три сина і донька", який знаходиться на курорті Східниця у Львівській області, відзначився диким інцидентом. Так, на території санаторію гуляє небезпечний кишковий вірус.

Про це стало відомо завдяки заяві дружини відомого футболіста Олега Гусєва Марії.

"Тут твориться просто жах! Це триває вже три дні. У одної дитини лікарі вже провели аналіз і сказали, що це кишкова паличка. Діти продовжують заражатися, а адміністрація готелю жодних заходів не вживає", - розповіла Гусєва.

За словами дружини відомого динамівця, в даний момент на території санаторію заражено мінімум десять дітей, а інфекція лютує вже три дні поспіль.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

лікарня
лікарня

"Вночі стало рвати нашу 4-річну доньку. Вранці її вирвало прямо в їдальні. І тоді нам інші батьки розповіли, що ця історія триває тут уже три дні. Дітей рве в ліфтах, на поверхах, в їдальні. Є підозра, що діти могли підхопити щось в басейні. Тому що хворіє навіть 6-місячний малюк, який в їдальні не їсть, але купався в басейні для немовлят. Адміністрація не вийшла до нас, нічого не сказала.", - додала Марія.

Також мама розповідає, що в дитячій кімнаті у середу, 26 грудня, шість дітей блювали.

"Вони просто помили цю дитячу кімнату і знову відкрили. Тобто туди продовжують ходити діти, грати з цими іграшками. У басейні вони теж нічого не робили. Ми викликали поліцію, прокуратуру, написали заяви, доклали копію аналізів, нехай розбираються. А адміністрація нам каже, що це просто збіг", — розповіла Марія Гусєва.

Також варто зазначити той факт, що представники санаторію з журналістами спілкуватися не бажають.

Варто нагадати, що Конституційний Суд України визнав законним скасування фінансової допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трьох років і скорочення розміру допомоги під час її народження. Таким було рішення суду від 7 листопада 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дінгуолле, одному з міст Шотландії, кмітливі учні школи вирішили спробувати на смак рідину для електронних сигарет. Звичайно ж, це не обійшлося без наслідків.

Нагадаємо, священний обід обернувся масштабною трагедією: 11 загиблих, сотні на межі життя і смерті.

Як повідомляв Знай.uа небезпечно для життя: які продукти категорично не можна розігрівати в мікрохвильовій печі.

Знай.uа писав, вбивча агрохімія з Росії.