Президент країни-агресора Володимир Путін підписав закон, за яким зможе обирати категорії громадян, щоб надати їм громадянство своєї країни за спрощеною схемою.

Зазначається, що нове рішення прийнято спеціально під Україну. Про це повідомляє російський пропагандистський ресурс.

Зазначається, що раніше закон прийняла нелегітимна Держдума РФ. Російскі чиновники наголосили, що закон "в першу чергу спрямований на підтримку громадян України".

Новий закон передбачає, що Путін може визначати категорії іноземців, які в спрощеному порядку зможуть отримати громадянство РФ.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Йдеться про співвітчизників, які проживають в країнах зі складною суспільно-політичною і економічною обстановкою, де відбуваються збройні конфлікти або зміна політичного режиму", - повідомляється.

Крім того, зазначається, що подати заяву на прийом в громадянство РФ можна буде віддалено в спрощеному порядку - за місцем перебування, щоб "стимулювати переїзд до Російської Федерації".

Нагадаємо, з'явилася інформація, що мобільний телефон колишнього помічника Дональда Трампа Майкла Коена в 2016 році був підключений до вишок стільникового зв'язку в чеській столиці. Дані відомості можуть стати підтвердженням заяви про те, що він проводив у Празі таємні зустрічі з представниками російської влади.

Як повідомляв Знай. ua, директор du Solei замахнувся на кремлівського олігарха і отримав по заслугах. Інцидент стався під час засідання Ради культури.

Знай. ua писав, як безпілотник ОБСЄ зняв військовий злочин путінських бойовиків. Бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості.