Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в останні вихідні 2018 року.

Прогноз вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

За словами синоптика, українцям варто очікувати несподіваного удару стихії. У деяких областях країни температура знизиться до -14 градусів. У той же час, за словами Діденка, кілька областей можуть очікувати плюсової температури.

"Особливий уїк-енд старого року – завершальний. Додасться морозу. У нічні години температура повітря в Україні становитиме -2...-9 градусів, у Харківській, Сумській, Луганській і Чернігівській областях місцями до -10...-14 градусів. У денні години в суботу-неділю очікується від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла, на північному сході -3...-7 градусів. У західних областях і в південній частині - близько нуля, вдень +1...+5 градусів". Наталка Діденко

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Києві 29 і 30 грудня очікується невелике похолодання в нічний час і незначні опади. Переважатиме хмарна волога погода.

"Вночі в столиці -2...-4 градуси, в ніч на неділю до -7 градусів, вдень температура повітря буде коливатися від +2 до -2 градусів". Наталка Діденко

Нагадаємо, стихія порадує українців на святкові вихідні плюсовою температурою. В неділя, 23 грудня, в західних областях трохи похолодає - до +1+4. Крім дощів, можливий мокрий сніг.

На півночі і в центрі, як і раніше від +1 до +3, можливі опади у вигляді дощу зі снігом. Аналогічна ситуація на сході - від 0 до +2, у Луганській і Донецькій областях - до 4 градусів тепла, очікується дощ зі снігом.

На півдні країни мінлива хмарність, в Херсонській області та в Криму місцями можливий слабкий дощ. Температура повітря +5+7, у Криму - до +9.

Нагадаємо що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.