У найближчу добу, 29 грудня, в Україні очікується найрізноманітніша погода. У західних та південних регіонах стихія порадує плюсовою температурою, а в східних областях - до 10° морозу.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують дощ та мокрий сніг по всій території країни. Вітер очікується північно-західний та південно-східний 7−12 м/сек.

У столиці 29 грудня вночі і вдень буде падати сніг. Температура повітря вночі 0−2° нижче нуля, вдень від 0° до 2° морозу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Львові пройде сніг з дощем, вночі і вдень. Стовпчики термометрів вночі покажуть 1−3° тепла, вдень плюс 3−5°.

В Одесі у суботу Гідрометцентр попереджає жителів курортного міста про мокрий сніг і дощ. Температура вночі від 0° до 2° тепла, вдень температура повітря прогріється до 3−5° тепла.

У завтрашній вихідний в Дніпрі синоптики обіцяють опади у вигляді снігу протягом доби. Вночі температура повітря складе від 0° до 2° морозу, вдень температура повітря 0−2° нижче нуля.

У Харкові у суботу очікуються опади - в обласному центрі буде йти сніг уночі та вдень. Температура вночі становитиме 8−10° нижче нуля за Цельсієм, вдень мінус 3−5°.

У Карпатах завтра вночі очікується сніг, а вдень без істотних опадів. Стовпчики термометрів вночі покажуть 1−3° морозу, а вдень очікується плюсова температура до 4−6° тепла.

Нагадаємо, стихія порадує українців на святкові вихідні плюсовою температурою.У неділя, 23 грудня, в західних областях трохи похолодає - до +1+4. Крім дощів, можливий мокрий сніг.

На півночі і в центрі, як і раніше від +1 до +3, можливі опади у вигляді дощу зі снігом. Аналогічна ситуація на сході - від 0 до +2, у Луганській і Донецькій областях - до 4 градусів тепла, очікується дощ зі снігом.

Раніше портал писав, що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.