Кабінет міністрів України вирішив виділити з резервного фонду державного бюджету 10 мільйонів гривень для надання фінансової допомоги Індонезії.

Про це повідомляють у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

"Розпорядженням Кабінету міністрів України від 07.11.2018 №886-р "Про надання гуманітарної допомоги Республіці Індонезія" МЗС з резервного фонду державного бюджету виділено 10 млн грн з метою надання фінансової допомоги Республіці Індонезія", - розповіли в МЕРТ.

Раніше стало відомо, що Україна ще не направила гуманітарну допомогу Ємену, Судану і Конго, тому що ці країни не надіслали інформацію про те, скільки і якої саме допомоги потребують.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в уряді уточнили, що в нинішньому місяці на виплату пенсій було спрямовано понад 30 мільярдів гривень. При цьому в Кабміні додали, що далі пенсії почнуть виплачувати з 3 січня.

В цей же час українці по-новому платитимуть за газ. "Нафтогаз" роз'яснив, які норми повинні нараховуватися споживачів без лічильників.

Верховний суд України зменшив норми споживання газу для домогосподарств, які не мають спеціальних приладів для обліку споживання блакитного палива.

Повідомляється, що постанова є остаточною і оскарженню не підлягає. Таким чином, плату за газ у разі відсутності лічильників повинні нараховувати по нормі 3 кубометра на людину в місяць.

Нагадаємо, ціни на кабельне телебачення змусять вас забути про улюблених програмах. Абонентська плата може зрости на 15–40%.

Як повідомляв Знай. ua, засідання Кабміну паралізувала аномальна ялинка. Перед початком засідання уряду співробітники Кабміну підправляли хиткі ялинку в залі засідань.

Знай. ua писав, що Ляшко осоромився співом у прямому ефірі: "Червона рута" пішла не туди. Ляшко виконав пісню в ефірі одного з телеканалів.