Аболютный чемпіон світу з боксу Олександр Усик розповів про своє відношення до української мови.

Про це пише "Експресс".

"Це моя мова, моїх батьків і моїх предків. Втім, я ріс у регіоні, де майже всі говорять російською. Тому в побуті найчастіше говорю російською", - розповів Усік.

На пряме запитання про те, чому Усик і публічно ніколи не спілкується українською мовою, він зізнався, що погано володіє нею і не хоче розмовляти суржиком.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Відчуваю, що моя українська не чиста, а суржиком говорити не хочу. Втім, обіцяю, що невдовзі почну публічно розмовляти українською мовою", - заявив боксер.

Також Усик поділився тим, що мав пропозиції про громадянство від п'яти країн.

"Росія у цьому списку, але я навіть і не думав відмовлятися від українського паспорта, тому що вважаю себе патріотом рідної країни і щиро бажаю, щоб Україна процвітала. Бог зробив так, що я народився в Україні. Тому я назавжди залишуся українцем", - розповів Усік.

Олександр Усик
Олександр Усик

Раніше повідомлялося, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик записав відеозвернення, в якому привітав усіх з наступаючими святами – Новим Роком та Різдвом і дещо попросив у водіїв.

Він натякає, що необережність на дорогах і зайвий поспіх ні до чого доброго не приведуть – швидше, ризикують закінчитися аваріями і зайвими витратами, на ремонт свого авто, або чужого, повідомляє "Обозреватель".

Олександр Усик
Олександр Усик

Зараз перед святами метушня, всі хочуть швидко кудись встигнути, і я побачив на дорозі багато таких маленьких незначних аварій. Будьте уважні, не поспішайте нікуди. Навіщо ми кудись поспішаємо? Нафіг воно треба? Робіть все поступово, обережно, не поспішаючи. І тоді не треба буде робити зайві витрати", - зазначив боксер.

Нагадаємо, важковаговик Дмитро Кучер завершив кар'єру професійного боксера.

Раніше Знай.ua повідомляв, російський боксер Олексій Єгоров заявив про бажання провести бій з Олександром Усіком.

Також Знай.ua писав, дієтолог Усика поділився секретами підготовки боксера.