У прибережній зоні Керченської протоки була знайдена авіаційна бомба вагою 250 кг

Передають російські ЗМІ.

Бомбу знайшли співробітники "Росгвардії". На місце знахідки прибула інженерно-технічна група. Вони зуміли дізнатися, що небезпечна знахідка там знаходилася ще з Другої світової війни.

Як тільки експерти переконалися, що бомба не вибухне при транспортуванні, її передали вибухотехнікам, щоб надалі знищити.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Потужний вибух пофарбував небо над Нью-Йорком: Апокаліпсис чи атака інопланетян

У найбільшому місті США сталося неймовірне і дуже зачаровує подія. У небі над Нью-Йорком стався потужний вибух, який пофарбував небеса яскраво-блакитним світлом. Відомо, що через вибухи у місті були віялові відключення світла, від проблем з електропостачанням постраждав також великий аеропорт LaGuardia.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу NBC News.

У підсумку виявилося, що вибухнув один з трансформаторів енергетичного підприємства Con Edison. В результаті залишився без освітлення аеропорту LaGuardia, а також виникли затримки руху метрополітену.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Пєсков заявив про таємниче зникнення українських моряків: полонених у Криму немає

У Кремлі відзначилися цинічною заявою в бік полонених в Керченській протоці українських моряків.

Нахабну заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають ЗМІ.

Пєсков сказав, що в Кремлі не вважають захоплених в нейтральних водах Чорного моря українських моряків військовополоненими.

Також Знай.ua" писав про те, що Строковик підірвався прямо у військовій частині: моторошна трагедія налякала всю Україну

В одній з українських військових частин стався нещасний випадок. Повідомляється про вибух. В результаті інциденту постраждав 20-річний солдат ЗСУ. З'явилася інформація, що розірвався котел, який відповідає за опалення частини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби оперативного командування "Південь".

Так, солдатів строкової служби отримав опіки і численні травми. Він знаходиться в реанімації військово-медичного центру у важкому стані. Про нещасний випадок повідомили батькам солдата. Через вибух у котельні відкрили кримінальну справу.