Харківські силовики завадили зібранню кримінальних авторитетів у місті.

Про це повідомив керівник поліції області.

Крім того Олег Бех розповів, що ще задовго до самої зустрічі силовики дізнались про плани кримінальних авторитетів зібратись для того щоб "пом'янути свого колегу".

"До поліції надійшла інформація, що лідери бандитських угруповань мали намір пом’янути "злодія в законі" Васю Хоржа, розподілити "общак" та спланувати майбутню злочинну діяльність на Харківщині", – зазначає Бех.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Наразі вже відомо, що правоохоронці затримали 20 осіб, які протягом життя неодноразово притягувались до кримінальної відповідальної за різними статтями Кримінального кодексу. Серед них також "злодій в законі" та місцевий авторитет "Валерсон".

Разом з тим варто відзначити, що у Харківській області прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи, які під виглядом правоохоронців скоїли низку тяжких злочинів.

Як зазначив керівник відділу прокуратури області Антонян, злочинну групу в червні 2015 року організував та очолив раніше судимий 42-річний харків'янин. До справи він залучив 16-річного юнака, а також ще шістьох знайомих віком від 19 до 39 років.

У них був задалегідь розроблений план. Неповнолітньому доручили знайомитися із чоловіками у мережі, пропонувати їм послуги інтимного характеру, а потім зустрічатися із жертвами у власному помешканні.

Крім того варто відзначити, що у Києві правоохранителями затриманий черговий грузинський "злодій в законі".

"Сьогодні у Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполиции затримали чергового туриста - "злодія в законі" на прізвисько "Темо Сухумський", - пише В'ячеслав Аброськін.

Затриманий заявляє, що він не пам'ятає, як потрапив в Україну, а також не може назвати мету візиту.

За інформацією Аброськіна, "злодія в законі" затримали на зустрічі з іншими кримінальними авторитетеми.

"Останні роки вони злітаються в Україну як бджоли на мед. Заради чого ФСБ РФ їх десантує в такій кількості, або за чиїмось іншим покликом до нас їдуть?", - написав Аброськін.

Нагадаємо, вбивство в харківському супермаркеті обростає дикими деталями.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні масово закривають в'язниці, небезпечні рецедивісти вже розгулюють на свободі.

Також "Знай.ua" писав, що депутат Безбах блиснув злодійським перснем.

Поліція затримала кримінального "авторитета", розшукуваного за вчинення тяжкого злочину