У Кривому Розі обвалився дах кінотеатру "Сучасник". Подія сталася у п'ятницю, 28 грудня в металургійному районі міста.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.



За словами очевидців інцеденту, на місці працюють медики швидкої допомоги, поліцейські і рятувальники. В цілому обвалилося 300 квадратних метрів покрівлі.

Інформації про постраждалих поки немає. Так само поки немає жодних коментарів поліції та чиновників щодо можливих причин обвалу. Відомо, що в кінотеатрі перебував охоронець. Він встиг покинути приміщення до того, як дах впав.

В Кривом Роге в здании бывшего кинотеатра Современник произошло обрушение

Geplaatst door Первый Криворожский 1KR.UA Новости Кривого Рога op Vrijdag 28 december 2018

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За словами користувача мережі Дениса Кодря, кінотеатр на сьогоднішній момент перебуває на балансі банку, якому в свою чергу він дістався після виплати кредиту (він був заставним майном). Більше року тому кінотеатр ніхто не купив на аукціоні і банку довелося його взяти на баланс.

"Місце класне і район, зробили б там кінотеатр з кафешками і люди ходили б відпочивати", - написала Оля Орлова.

Нещодавно під Києвом дах спортзалу впав прямо під час тренування. В залі тоді перебувало 30 дітей. Після обвалу даху в школі у Вишневому затримані директор фірми, яка виступила генеральним підрядником, виконроб і підприємець, який здійснював технагляд при будівництві.

Нагадаємо, що в Запорізькій області сильний вітер зірвав дах школи і перевернув його на подвір’я. Дах встановили лише цього року. Не витримав стихії новий дах над актовим залом школи у селі Охрімівці, що у Якимівському районі. Раніше синоптики передбачали погіршення погодних умов на півдні України. У ніч з 29 листопада на 30 там було сильне зниження температури, а декілька днів тому вирував шторм.

Раніше “Знай.ua” писав, що Броварах Київської області у відділенні дитячої лікарні обвалилася цегляна кладка.

Також "Знай.ua" писав про те, що в анексованому Криму стався масштабний обвал, рятувальники продовжують розгрібати завали: фото. Наразі вже відомо, що через обвал багатотонних каменів виникли величезні проблеми з рухом автомобілів.