Співробітники ФСБ Росії заявили про будівництво на адмінкордоні з Україною зі сторони Криму 60-кілометрового паркану.

Про це повідомляють ЗМІ.

За наявними данними паркан буде складатись відразу з декількох видів споруд та буде включати відеоспостереження та тепловізори.

Крім того російські силовики пояснили зведення паркану запобіганням "прориву ДРГ", організації злочинними елементами каналів переміщення через кордон зброї, боєприпасів, а також товарів і вантажів, тютюнової й алкогольної продукції, ПММ, контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У свою чергу ЗМІ зазначили, що на будівництво "великої стіни" з бюджету надали 212,9 мільйона рублів. У Державній прикордонній службі України заявляють, що цього паркана не видно з материкової України.

Разом з тим варто відзначити, що Путін вступає в свій 20-й рік президентства. У зв'язку з цим, один із спікерів російського парламенту заявив, що конституцію РФ час змінювати, аби зняти обмеження на керування Кремлем.

Напрошується прозорий висновок - Путін зупинятися не збирається. Росія вже стала ключовим гравцем на Близькому Сході. Вона готується до конфліктів за контроль над морськими шляхами в Арктиці, де тане крига.

Європа, так само як і США, не реагують на російські авантюри, в той час як ціни на нафту невпинно дорожчають.

Російський автократ похвалився, що його країна за підсумками цього року отримає рекордний дохід з 2011 року, пише в редакційній статті The Times. Але насправді Путін лише відволікає увагу від глибокої соціальної кризи в Росії, яка наступного року стане серйозним випробуванням для його влади.

"В 2019 році Путін, швидше за все, буде вимушений провести структурні і політичні реформи. Це означає, що йому потрібно знайти дорогу назад в Європу. А щоб зробити це, йому доведеться укласти мир з Україною".

Нагадаємо, Меркель поговорила з Путіним по душам і привітала з наступаючим.

Як повідомляв "Знай.ua", Меркель та Макрон закликали звільнити українських моряків.

Також "Знай.ua" писав, що Comedy Club з переляку видалив свою пародію на Путіна.

Керченський міст просів | Крим.Реалії