Одна з відеокамер міста Каменський, колишньому Дніпродзержинську, зафіксувала інцидент між водієм і пасажирами, які переходили дорогу в недозволеному місці, про що повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

На відео чітко видно, як троє пішоходів, серед яких двоє чоловіків і жінка зі своєю собакою неспішно перетинають дорогу в недозволеному для цього місці.

Автомобіль "Жигулі", що їхав по дорозі по чистій випадковості не збив собаку, після чого водій зупинився, вискочив з машини і накинувся з кулаками на пішоходів. Він завдав жінці удар кулаком в обличчя, від чого та впала в замет, а потім повалив одного з чоловіків просто на асфальт посеред дороги.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Відео викликало великий резонанс в мережі, при цьому переважна більшість користувачів прийняли сторону водія. Серед коментарів під роликом можна зустріти такі вислови, як: "Погано, що мало дав", "Зомбі", "Красава", "Куди грошей йому скинути)))", "Дикість", "На Троєщині його не вистачає" та інші.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві відбулося незвичайне ДТП – стовп розбив автомобіль. Водій під час їзди не очікував, що це відбудеться, при цьому дивом під час інциденту обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал "Знай.иа": молодий гравець збірної Франції з футболу на супердорогому спорткарі не розрахував швидкість і потрапив у страшну аварію. Незважаючи на те, що автомобіль знаменитості перетворився на купу понівеченого металу, сам водій ніяких пошкоджень не отримайл. За інформацією правоохоронних органів, будь-яких ознак того, що футболіст перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, ні, але йому можуть виписати штраф за створення аварійної ситуації на дорозі.

Також Знай.иа" писав, що в єгипетському місті Гіза поруч з пірамідами вибухнув туристичний автобус. Як стало відомо, пасажирами були туристи з В'єтнаму, які стали жертвою бомби, захованої за стінкою транспортного засобу. В результаті жахливої пригоди загинули двоє туристів, ще 12 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості, в тому числі і водій.

Воспитатель пешеходов из Днепра

Воспитатель пешеходов из Днепра Орден этому мужику!

Geplaatst door Подслушано у водителей Киев op Vrijdag 28 december 2018