У суботу, 29 грудня 2018 в Україні пройдуть дощі з мокрим снігом.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

На заході країни очікуються дощі з мокрим снігом, температура повітря вдень від +1 до +6, вночі від -1 до +3. У північних областях сніг, вдень від 0 до -6, вночі від 0 до -9.

У центральних регіонах вдень від 0 до -3 градуси, вночі від 0 до -3.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На сході країни очікується сніг, вдень температура від -2 до -5, вночі від -2 до -10.

На півдні дощі з мокрим снігом, температура вдень від +2 до +5, вночі від 0 до +3.

В Києві сьогодні пройде сніг, вдень від 0 до -2, вночі від 0 до -2. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Нагадаємо, погода по всій Україні в суботу буде сира, іноді з морозами, то є і з ожеледицею, калюжами, сніжною кашею та іншими неприємностями. Без опадів не обійдеться.

На Заході по всіх областях буде дощ з мокрим снігом. Тільки в Закарпатській області не буде ні снігу, ні дощу, просто хмарно. А все ж стало холодніше. Температура вдень від +1 до +6 градусів, тепліше в Закарпатській області, а вночі від -3 до +2 градусів. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

На Півночі холодніше, тому скрізь буде вже не дощ, а сніг. У більшості областей, вдень від 0 до -4 градусів, а вночі теж 0…-4. У Сумській області холодніше – вдень -4…-6 градусів, вночі від -7 до -9 градусів. У Києві вдень 0…-2 градуси, а вночі від 0 до -2 градусів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

На Сході холодно, але не настільки, як напередодні. Температура вдень від -2 до -5 градусів, вночі у Дніпровській та Донецькій областях від 0 до -4, а в Луганській та Харківській до -10 градусів. Вітер на Сході північно-східний, 7-12 м/с.

Портал писав, що вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.uа писав про те, що тепер відомо, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що супермаркети збувають зіпсовані продукти на Новий рік.