28 грудня, в 18:49 рятувальників повідомили про загорання приватного одноповерхового житлового будинку в Подольську. Цю інформацію оприлюднила прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області, передає "Одеський паблік".

Прибулі на місце події рятувальники встановили, що горить майно в трьох кімнатах житлового будинку.

Під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблого господаря будинку 1963 р. Вже в 20:10 пожежа на площі 80 кв. м. ліквідували.

В даний час встановлюється причина пожежі та смерті чоловіка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 24 грудня в Києві на Оболоні у 04:15 сталася пожежа в 16-поверховому житловому будинку на пр. Героїв Сталінграда. Займання виникло на останньому поверсі. Про це повідомляє сайт ДержНС. Загиблих та травмованих немає.

На місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожежнортувальної частини. Вони встановили, що займання виникло в кімнаті.

Пожежа була ліквідована о 04:43. Внаслідок загоряння пошкоджено меблі та особисті речі, закопчені стіни та стеля квартири.

Також раніше повідомлялося, що в Києві горить популярний ресторан. В будівлі вирує величезне полум'я.

У Києві на Лісовому масиві загорівся відомий ресторан "Чумацький шлях".

За інформацією очевидців, на місці події присутні багато пожежних і швидких. Про те, чи є постраждалі, наразі не відомо, так як рятувальникам не вдається потрапити всередину закладу. Інформація про надзвичайну подію уточнюється.

Раніше повідомлялося, що на хімічному підприємстві міста Тульчин Вінницької області відбувся масштабний пожежа в одному з робочих цехів. Про це йдеться на офіційному сайті ДСНСУкраїни.

Зараз вже відомо, що джерело пожежі знаходився в сирному цеху №1. Відзначається, що після виявлення пожежі одразу ж було оголошено про термінову евакуацію.

Нагадаємо, в кремах для тіла виявили займисті інгредієнти.

Як повідомляв "Знай.uа" киянин живцем згорів у власному авто.

Також Знай.uа" писав, що у Донецьку вибухнув металургійний завод, перші деталі.