У неділю, 30 грудня, у деяких українських областях температура повітря знизиться до -13 градусів.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики розповіли, що за день до Нового року, в південних і центральних регіонах України буде без опадів. На півночі і заході країни очікується мокрий сніг з дощем.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У той час, на заході країни, в центрі та півночі температура повітря особливо не зміниться, в той час як на півдні трохи похолодає днем — до 1 градуса морозу. Вже вночі стовпчик термометра в даних регіонах покаже 2−4 градуси нижче нуля.

Найхолодніше буде на сході України: у нічний час доби температура повітря впаде до 10−13 градусів морозу.

Нагадаємо, погода по всій Україні в суботу буде сирою, іноді з морозами, тбто і з ожеледицею, калюжами, сніжною кашею та іншими неприємностями. Без опадів не обійдеться.

На Заході по всіх областях буде дощ з мокрим снігом. Тільки в Закарпатській області не буде ні снігу, ні дощу, просто хмарно. А все ж стало холодніше. Температура вдень від +1 до +6 градусів, тепліше в Закарпатській області, а вночі від -3 до +2 градусів. Вітер північно-західний 7-12 м/с.

На Півночі холодніше, тому скрізь буде вже не дощ, а сніг. У більшості областей, вдень від 0 до -4 градусів, а вночі теж 0…-4. У Сумській області холодніше – вдень -4…-6 градусів, вночі від -7 до -9 градусів. У Києві вдень 0…-2 градуси, а вночі від 0 до -2 градусів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Нагадуємо, вчені заявляють, що глобальне потепління найбільше відчують усі жителі Землі в 2019 році. Синоптики визначили, якою буде погода в 2019 році, людству не минути лиха.

Раніше Знай.uа писав про те, що тепер відомео, скільки українці будуть відпочивати під час зимових свят. Прогнози радують, але деякі дні все ж доведеться відпрацювати.

Також "Знай.uа" писав, що супермаркети збувають зіпсовані продукти на Новий рік. Те ж відноситься і до невеликих магазинів.