У суботу, 1 грудня, стало відомо, що намісник Києво-Печерської Лаври владика Павло вирішив продати свій розкішний заміський особняк.

Триповерховий будинок площею 580 кв. м розташований на ділянці в 40 соток. Про це повідомляє ріелтор, який виставив об'єкт на продаж.

Величезна садиба крім головного будинку включає також гостьовий будинок і будинок для охорони. При цьому на ділянці не знайшлося місця для церкви.

Весь будинок мебльований італійськими та англійськими меблями. Підлога виконана з мармуру. Новому власнику така розкіш обійдеться в 34 млн гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Стало відомо, що під час обшуків СБУ виявила, що у стіни деяких кімнат вмонтовані золоті пластини. Крім цього, у Павла є колекція дорогих годин, інкрустованих коштовним камінням.

Проте предмети розкоші – не єдине, що вдалося виявити у владики. Так, в спальні у Павла знайшли жіночий одяг різних розмірів, а також секс-іграшки. Зокрема, два фалоімітатори і чоловічий мастурбатор.

Раніше повідомлялося, що адвокат владики каже, що слідчі нічого не знайшли. "Фактично, нічого не вилучено. Тут проживають особи, які доглядають за будинком", - заявив Олександр Ромасєв.

Нагадаємо, СБУшники навідалися з обшуком до Митрополита Києво-Перчерской Лаври і обзавідовалісь. Той самий "відморожений поп за кермом".

Як повідомляв Знай. ua, намісник Києво-Печерської лаври відбудував двоповерховий елітний "хлів для худоби".

Знай. ua писав, що одіозний поп заявив, що знав про обшук СБУ заздалегідь. Те, що СБУ нагряне з обшуками в Києво-Печерську лавру, священики вже знали.