Мобільний оператор Київстар заявив, що закриває обслуговування абонентів у рамках 13 тарифних планів, оскільки вони застаріли, про що вказано на сайті компанії.

Більшістю цих тарифних планів абоненти користувалися більше 5 років, тому з 15 січня по 15 лютого 2019 Київстар переведе користувачів з такими планами на нові.

Перелік тарифних планів, які замінять, виглядає наступним чином:

  1. XXL
  2. Безлім + Київстар
  3. Класичний
  4. Базовий
  5. Київстар 3G Онлайн 2017
  6. Комфорт
  7. Комфорт+
  8. Вільний Київстар 35
  9. Вільний смартфон
  10. 5+0 Новий
  11. Ультра Комфорт
  12. Тариф 29
  13. Вільний Київстар

Крім цього, у компанії запевнили, що абоненти в обов'язковому порядку отримають повідомлення про відключення, яке прийде як мінімум за тиждень до зміни тарифу. Також користувачам нададуть можливість вибрати нову тарифікацію дзвінків, але якщо вони не захочуть або не встигнуть цього зробити, то зміна відбудеться на основі попередніх дій абонента.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

У нових тарифах користувачам запропонують безліміт всередині мережі і від 20 до 300 нетарификованных хвилин на номери інших операторів, а також дзвінки на стаціонарний телефон по 30 копійок. Що стосується інтернету, то кількість мегабайт має зрости в середньому в півтора рази.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що абонентам з передплаченої зв'язком оператори вирішили ускладнити життя і анонсували новий порядок реєстрації. Нововведення торкнеться 90% мобільних користувачів. В Україні активно поширене припейд-обслуговування, тобто без пред'явлення паспорта і укладення договору в письмовій формі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": незважаючи на міжнародні санкції велика кількість українських підприємств досі керуються з Росії, що стосується не лише торгових центрів і магазинів одягу, але і мобільних операторів.

ТакожЗнай.uа" писав, що введення Київстаром 4G інтернету перетворилося на провал. Користувачі піддали компанію такої кількості критики і гнівних коментарів, що підтримка компанії не працюють і абонентам просто не відповідають на їхні запитання.