У неділю, 30 грудня, по всій території України буде досить волога погода. Так, періодично може падати дощ і сніг. Середня температура повітря коливатиметься від -3 до нуля градусів, а на північному сході в ніч на 30 грудня вдарять морози до -14 градусів.

Про це написала відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Згідно з її прогнозом, на Харківщині, Сумщині, Луганщині та Чернігівщині вночі температура буде опускатися від -10 до -14 градусів морозу, вдень 30 грудня -4...-8 градусів.

При цьому в західних областях і на Півдні країни вночі синоптик прогнозує від -3 морозу до +3 градусів тепла, а ось вдень температура може досягти +5 градусів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"В Києві 30 грудня знову вогко, періодично невеликий сніг та мокрий сніг. Найближчої ночі у столиці -2...-4 градуси, вдень в неділю 0...-2 градуси морозу", – повідомила Діденко.

30 грудня в Україні переважатиме волога погода. Періодичні дощ та сніг, хоча й невеликі. На дорогах або слизько, або...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 29 december 2018

Прогноз погоди на неділю, 30 грудня, в містах України:

Ужгород – +1...+3

Львів – +1...+3

Івано-Франківськ – +1...+3

Тернопіль – +1...+3

Чернівці – +1...+3

Хмельницький – 0...+2

Луцьк – +1...+3

Рівно – +1...+3

Житомир – +1...+3

Вінниця – 0...+2

Одеса – +1...+3

Миколаїв – 0...+2

Херсон – +1...+3

Сімферополь – +1...+3

Кропивницький – -1...+1

Черкаси – -1...+1

Чернігів – -2...-4

Суми – -4...-6

Полтава – -1...-3

Дніпро – 0...-2

Запоріжжя – 0...+2

Донецьк – -1...-3

Луганськ – -3...-5

Харків – -3...-5

Київ – -1...+1

карта Укргідрометцентру на 30 грудня

Народний прогноз погоди в Україні: 30 грудня відзначається свято Данила. Якщо з'явиться іній — Різдво буде теплим. Який Данило — такий і травень.

Нагадаємо, що у новорічну ніч в основному буде мороз, хоча на заході країни очікується дощ та плюсова температура. Вночі з 31 грудня на 1 січня синоптики обіцяють 4-9 градусів нижче нуля, а ось вдень температура значно підвищиться.

Як повідомляв портал Знай.uа, у 2018 році українцям пощастило, адже тепер відпочивати вони будуть на день більше.

Також портал Знай.uа писав, що в результаті сильних штормів і хуртовини у західній частині США вже є перші жертви нещадної стихії. На ранок п'ятниці синоптики зафіксували величезну кількість снігу в центральній частині США.