У мережі показали свіжі фото Донецького аеропорту, в якому в 2014-2015 роках відбувалися жорстокі бої.

Фото опублікував на своїй сторінці в Facebook журналіст і фотограф Сергій Лойко.

На одній з фотографій видно залишки диспетчерської вежі аеропорту. На іншій – зруйнований новий термінал.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі вражені фотографіями руїн, які залишилися від аеропорту. Деякі називають його "братською могилою" українських захисників.

Сергей Лойко - Лица Донецкого аэропорта. Киборги. Фоторепортаж, 20 октября 2014

#этотдень2014 20 октября 2014 Киев Фотограф Сергей Лойко публикует в "Украинской правде" фоторепортаж "Лица Донецкого аэропорта. "Киборги" #ВОЙНА #ДАП Фото: https://www.pravda.com.ua/rus/photo-video/2014/10/20/7041331/ ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=BV9xG0XBvu4

Geplaatst door Битва за Украину op Zondag 21 oktober 2018

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області попрощалися з бійцем 10-й гірничо-штурмової бригади Євгеном Тоненьковым (позивний "Сталкер"). 28-річного військовослужбовця, загиблого на Донбасі, поховали у селищі Старий Розділ у Львівській області 28 грудня. У Євгена залишилася сім'я: дружина і маленький син. Зі своєю дружиною Сталкер познайомився під час несення служби в зоні АТО. Євген Тоненьков народився 24 квітня 1990 року в місті Маріуполь. Він був навідником в 10-й гірничо-штурмовій бригаді.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українські військовослужбовці 72-ї бригади ЗСУ ім. Чорних Запорожців під час бойового виходу на лінії фронту взяли в полон бойовика гібридної російської армії на Донбасі. У листопаді 2018 року чоловіка знову "закликали мобілізації" в окупаційній адміністрації РФ в Донецьку. Раніше повідомлялося, що ситуація на Донбасі за останню добу вкотре загострилася. Бойовики неодноразово обстрілювали позиції українських захисників.

"Знай.uа" писав, що росіяни бурхливо обговорюють скандальний проект нового пам'ятника, який незабаром повинен з'явитися в Єкатеринбурзі. В російському Єкатеринбурзі незабаром з'явиться пам'ятник, який сміливо може претендувати на антишедевр.Це буде пам'ятник пельменів, а поставить його екс-генерал "ЛНР" Роман Шадрін. Варто окремо зупинитися на особистості креативного "еленеровца". Це не хто-небудь, а колишній так званий "заступник міністра МДБ ЛНВ", який побудував запаморочливу кар'єру – від "високопоставленого чиновника" гордої "республіки" до директора парку культури і відпочинку в Єкатеринбурзі, що ліпить пам'ятник пельменів.