Лікарі визнали неосудною жінку, яка втопила двох власних дітей в київському озері. Трагедія сталася ще в жовтні.

Про інцидент стало відомо зі слів прес-секретаря прокуратури Києва Надії Максимець.

"В рамках кримінального провадження призначено ряд судових експертиз. Отримані висновку комплексної психолого-психіатричної експертизи стосовно матері загиблих дітей. У них лікарі відзначають, що в момент скоєння злочину підозрювана перебувала в стані неосудності внаслідок психічного захворювання не могла усвідомлювати свої дії або керувати ними",- каже Надія.

За її словами, психіатри порекомендували застосувати до матері-вбивці примусове лікування. Жінка на підставі ухвали суду знаходиться в медичному закладі закритого режиму.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Слідчі все ще розслідують кримінальну справу за фактом умисного вбивства двох дітей 26 жовтня. Поліцейські допитують свідків і призначають експертизи, кажуть у київській прокуратурі.

Нагадаємо, У Львові син зарізав матір ударом у серце: вбивцю впіймали біля під'їзду

У Львові нелюд-син убив власну матір, розповіли у відділі коммуникцации Національної поліції Львівської області. Чоловік завдав жінці похилого віку пряме ножове поранення в груди, врятувати його медикам не вдалося. Однак блискавична реакція і уважність патрульних поліцейських не дала вбивці піти, розповіли правоохоронці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Берліні авто протаранило натовп: перші деталі, фото

В Німеччині сталася страшна аварія. У Берліні водій на авто марки BMW влетів у натовп перехожих. Є інформація, що ДТП сталася рано вранці в районі Веддинг.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Bild.

Поліцейські затримали водія, як виявилося, авто має латвійську реєстрацію. Згідно з попередньою інформацією поліції, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Також "Знай.ua" писав про те, що Озброєний банкрут захопив дев'ять заручників: будівля оточена, підняли вертоліт, чекають вимог