У Темнівської виправної колонії (Харківський р-н) 28 грудня зареєстрували шлюб засудженого до довічного позбавлення волі.

Про незвичайне весілля розповіли в Північно-Східному управлінні з питань виконання кримінальних покарань.

Наречена і наречений знали один одного ще до того, як доля їх розлучила. Але стати однією сім'єю вони зважилися після довгих років спілкування. Місяць молодята подали спільну заяву про реєстрацію шлюбу, і ось відбулася значна подія для життя кожного з них. Реєстрація шлюбу стала для них новорічним подарунком. Серед засуджених до довічного позбавлення волі це вже третє весілля за останні три роки, - повідомляють в управлінні.

За словами начальника державної установи Олега Найдьонова, адміністрація установи всіляко сприяє створенню нових сімей, так як це є запорукою формування законослухняного способу життя.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Зірка "Щоденників вампіра" несподівано одружився: мінус один завидний холостяк

Відомий американський актор Меттью Девіс, який став популярним завдяки ролям Уорнера Хантінгтона III у комедії "Блондинка в законі" і Аларіка Зальцмана в телесеріалі "Щоденники вампіра" у понеділок, 24 грудня, зробив пропозицію своїй дівчині, тренера з йоги Кайлі Касциано.

Через 3 години після пропозиції парочка одружилася.

Радісну новину Меттью Девіс повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши весільні знімки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лопес виходить заміж: головний бабій Голлівуду став розсудливим

Відома американська співачка Дженніфер Лопес давненько інтригує фанатів власним весіллям. Так, знаменитість і спортсмен Алекс Родрігес разом близько року, не відходять один одного ні на крок на світських заходах, дають інтерв'ю і роблять фотосесії в культових глянцях, а ще разом відзначають свята. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли бейсболіст зробить артистці пропозицію руки і серця.

Також "Знай.ua" писав про те, що Українська військова заявила про домагання з боку командира: я тобі покажу гірші сторони армії