Онука відомого карпатського мага, мольфара Нечая, якого також називають останнім мольфаром Карпат розповіла про те, яке майбутнє чекає Україну. Поспілкуватися з жінкою вдалося журналістам служби новин ТСН. Ольга погодилася прочитати майбутнє, але прізвищ не назвала. "Я в політику не лізу", - сказала потомствена відьма.

Хочете вірте, хочете ні, але в березні на виборах президента у другий тур вийдуть чоловік і жінка. Мирне небо Україна побачить через два роки. Буде черговий кривавий майдан, впевнена Ольга. Крим теж повернеться Україні, але тільки через два роки.

Хата, якою сім років тому стояли черги з усієї України – колись тут, у селі Верхній Ясенів, жив найвідоміший мольфар Нечай. Його ще називають останнім мольфаром Карпат. Зараз тут порожньо, хоча і хвіртка відкрита. В його дар повірили ще в далекому 1989 році. Історію розповідають місцеві - Нечай розігнав хмари над Чернівцями і завдяки цьому проошел перший фестиваль української пісні "Червона рута", де заспівали майбутній гімн незалежної України. "Я так ущільнив хмари над Чернівцями, і я тримав цей режим сім днів, поки не закінчився фестиваль "Червона рута". Тоді ще панувала радянська влада. До мене підійшли спецслужби і запитали: Ви Нечай?", - розповідав мольфар.

Незадовго до смерті він передбачив і долю України – говорив про розподіл і крові. Принаймні, так говорить сусідка Нечая. "Ось знаєте, все, що він говорив, то все збувається. От коли Янукович був при владі, то говорив, що він більше трьох років не буде. Він говорив, що з часом Україна розколеться. Він говорив, що буде війна", - кажуть люди. Передбачив мольфар і дату своєї смерті – за рік в календарі обвів червоним 15 липня 2011 року. "За місяць до вбивства йому дзвонили люди, а він казав, що до 15 числа приймає. Це було при мені. Що повинно бути – того не минути", - кажуть селяни.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В той день зарізав мольфара чоловік, який приїхав зі Львова. Згодом його визнали шизофреніком, хоча місцеві досі впевнені, що вбивство було замовлене. Втім, слідство цю версію відкинули.

Раніше ми публікували пророцтва Ванги на 2019 рік: на Путіна нападуть, а світ накриють стихійні лиха.

Нагадаємо, криваве суперзатмение накриє українців відразу після 2019 року.

Як повідомляв Знай. ua, в Біблії знайшли страшне пророцтво: світ на межі, все закінчиться в 2019-м. Вчені досі вивчають біблійні писання й знаходять в них все нові страшні пророцтва.