Державна фіскальна служба призыват "евробляхеров" бути обережними при оформленні авто на митниці.

Передає ГФС.

"Стали відомі випадки шахрайства при митному оформленні авто особистого користування. Шахраї, представляючись представниками митниць та митними брокерами, під'їжджають мікроавтобусом до місця митного оформлення. За оформлення транспортного засобу вони вимагають з власників машин гроші, а після їх отримання видають фіктивні документи - митну декларацію в паперовому примірнику та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу", - кажуть у фіскальній службі.

"Така митна декларація містить суттєві помилки. Ознаками підробки митної декларації є декларація, заповнена у паперовому вигляді, при цьому використовуються особисті номерні забезпечення митниць, які вже не існують (наприклад, Київська регіональна митниця)", - заявляють в ГФС.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Громадян закликають до пильності під час оформлення авто і не звертатися до посередників, які розташовуються не на території місць, де здійснюється митне оформлення.

Також евробляхеров" закликають не користуватися послугами "брокерів", які здійснюють свою діяльність з транспортних засобів.

Нагадаємо, Евробляхеры придумали нову схему, як їздити на нерозмитнених авто цілком законно

Власники евроблях знайшли новий спосіб, як уникнути розмитнення авто і продовжувати їздити в Україну на авто з іноземної реєстраціїєю і далі на законних підставах.

Про це повідомила керівника консульського відділу посольства України у Варшаві, передає "Укрінформ".

зокрема, водії "евроблях" масово стають на тимчасовий консульський облік при Генконсульстві України за кордоном, що дає право на багаторазовий перетин кордону без розмитнення автомобілів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Евробляхер дорого заплатив за свою унікальність: не бита, не фарбована

Звичайна рейсова маршрутка вже встигла акліматизуватися і спокійно їхала за маршрутом в Хмельницькій області. Однак, є цікавий факт, маршрутка то не проста - а евробляха. Ось так.

Також Знай.uа" писав про те, що У міста Європи заборонили в'їжджати на авто: що відбувається