Прогнози народних синоптиків про погоду в новорічну ніч і перші дні 2019 року трохи відрізняються від офіційних. На думку народного синоптика Леоніда Горбаня, відлига Україну прийде не раніше 5 січня, а почнеться 2019 рік з невеликих морозів.

"Останні дні грудня будуть сніжними і морозними: стовпчики термометрів покажуть від 3 до 7 зі знаком мінус, - розповів „ФАКТАМ“ Горбань. -Така ж погода передбачається і в перші дні 2019 року. А ось невелике потепління прийде в України 5 січня. Так що будемо святкувати Різдво з сльотою на дорогах".

Примітивно, що у Києві у новорічну ніч до -3 градусів, вдень 1 січня до +2 градусів. Кому пощастить спільними зусиллями опустити стовпчики градусів нижче нуля, той буде фліртувати мокрими сніжками та веселим валянням у снігу із своїм предметом зітхань у новорічну ніч).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До речі, 30 грудня в Україні буде переважати волога погода. Періодичні дощ та сніг, хоча й невеликі. На дорогах буде або слизько, або дуже слизько. Температура повітря найближчої ночі -1-6 градусів (карта). Завтра вдень 0-3 градуси морозу.

Нагадаємо, погода на завтра: зіткнення стихій може зіпсувати українцям Новий рік.

У західних та південних регіонах стихія порадує плюсовою температурою, а в східних областях - до 10° морозу.

Раніше портал писав, що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.