В місячному вираженні реальна зарплата зменшилася на 2, 2%

Реальна зарплата в Україні в листопаді 2018 року зросла на 11,4% в річному вимірі (порівняно з листопадом минулого року).

Зарплата
Зарплата

Про це стало відомо завдяки Державній службі статистики.

Як уточнює служба, дані наводились без урахування тимчасово оккупированых Росією територій, таких як частину Донбасу і Крим.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В місячному вираженні в порівнянні з жовтнем - реальна зарплата зменшилася на 2%.

Середня номінальна зарплата штатних працівників у листопаді в місячному вираженні зменшилася на 0,6%, в річному - зросла на 22,5%, складаючи 9161 грн.

Найвищі зарплати в минулому місяці були зафіксовані в столиці (13897 грн), найнижчі - в Чернігівській області (7221 грн).

Нагадаємо, Українцям розповіли про нові зарплатах: починаються передвиборчі подарунки

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що середня зарплата в Україні за підсумками 2019 року трошки зросте.

Про це повідомляє "Хвиля".

зокрема, Гройсман розповів, що уряд вже спрогнозував, що наступного року середня зарплата в Україні сягне 10,5 тисяч.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Українцям перерахують пенсії: Розенко розповів, кому пощастить більше всього

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко анонсував істотне повишение пенсій в наступному календарному році.

Про це повідомляє "Хвиля".

Крім того, наголошується, що перерахунок пенсій розпочнеться вже з 1 січня 2019 року і торкнеться близько 2 мільйонів українців.

Також "Знай.ua" писав про те, що У ЦВК спрогнозували масовий підкуп на виборах президента: не для того загинула Небесна сотня

Заступник голови ЦВК Андрій Магера заявив, що на президентські вибори 2019 року політики продовжать засівати украинцев деньгами.

Про це повідомляє "Хвиля".

зокрема, він зазначив, що календарні президентські вибори стануть вже другими, якої фактично відбудуться під час війни з Росією. Однак бажання українців брати гроші від різних кандидатів нікуди не поділось.


"Це будуть другі президентські вибори, які пройдуть в період фактичної збройної агресії Російської Федерації проти нашої країни. Разом з тим, такий фактор, як здатність виборців брати гроші від штабів кандидатів, вона нажаль нікуди не зникне", - зазначив Магера.