29 січня у Павлограді Дніпропетровської області розпочнеться судове засідання над ватажком загону "Сомалі" Михайлом Товстих, який більш відомий як "Гіві". Він був ліквідований у Донецьку ще в лютому 2017 року.

У суді підтверджують, що до них надходило кримінальне провадження над мертвим терористом.

Гіві

Товстих звинувачуються у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених частиною 1 статті 285-3 ("Створення терористичної групи чи терористичної організації"), частиною 2 статті 28, частиною 2 статті 437 ("Планування, підготовка, розв'язування та ведення агресивної війни), частиною 3 статті 27, частиною 3 статті 258 (Терористичний акт), частиною 2 статті 146 ("Незаконне позбавлення волі або викрадення людини"), частиною 2 статті 28, частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України ("Порушення законів і звичаїв війни").

Нагадаємо, Марчук повідомив, коли на Донбасі перестануть гинути люди

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підгрупа безпеки Тристоронньої контактної групи домовилися про перемир'я в зоні бойових дій на окупованому Донбасі, розповів представник України в ТКГ Євген Марчук. За словами Марчука, режим тиші буде введений з 29 грудня, передає телеканал "Прямий". У четвер, 27 грудня, була проведена відеоконференція, на якій було вирішено запровадити безстрокове припинення вогню, починаючи з 00 годин 01 хвилин на 29 грудня.

"Були інші пропозиції, але якщо коротко, то вдалося досягти такої домовленості ... Сьогодні ми підтвердили і заявили - Україна забезпечує повномасштабної режим тиші". - сказав Євген Марчук.

Українська сторона зазначила, що цей режим тиші треба максимально використовувати для ремонту пошкоджених об'єктів критичної інфраструктури.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Новий Рік в стилі Мотороли: бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком

У Луганську Нового року окупаційна влада вирішила зробити подарунок місцевому населенню. У ніч з 31 грудня на 1 січня ніч будуть працювати ліфти у багатоповерхових будинках, які зазвичай працюють тільки вдень, повідомляє Politeka.

Також "Знай.uа" писав про те, що У "ДНР" назріває голодний бунт: люди місяцями не отримують зарплату