В Харківській області підлітки розбили іграшки на головній новорічній ялинці, а в Одеській області невідомі спиляли верхівку з шестиметрової їли.

Про ынцидент повідомили в харківській поліції, в ніч на 28 грудня невідомі розбили іграшки і пошкодили огорожу біля новорічної ялинки в центрі селища Зачепилівка Харківської області.

Поліцейські оперативно встановили, що до вандалізму причетні місцеві хлопці 13, 15, 17 і 19 років. Свої дії вони пояснили бажанням розважитися.

На старших хлопців склали адмінпротокол за статтею "дрібне хуліганство". Батьків неповнолітніх притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 184 (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) Купап і зобов'язали відшкодувати заподіяну шкоду.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Ізмаїлі Одеської області в ніч на 29 грудня невідомі спиляли верхівку шестиметрової їли, повідомляє Город24. Крім того, зловмисники спиляли у сквері метрові дерева.

Цієї осені шестиметрову ялину спеціально привезли із Західної України і висадили у сквері мікрорайону Південний. Злодюжки щороку псують новорічно-різдвяну красу, обдираючи прикраси скільки руками дістають. Цей рік не став винятком, знову по Україні траплялись неодноразові випадки нищення центральних ялинок.

Нагадаємо, Різдвяний бал ощасливив особливих дітей: танці та саморобні іграшки врятують десятки життів.

У Харкові відбувся благодійний дитячий різдвяний бал. Захід пройшов під назвою: "Будь особливим - скажи добру - так!". Відомо, що всі зібрані кошти буде направлено на реалізацію проектів на допомогу особливим дітям.

Як повідомляв Знай.uа Юлія Тимошенко привітала українців з Різдвом і вперше показала онуку.

Знай.uа писав, Шуфрич показав, як ставиться до українських героїв: перерахував грошей, сума вражає.