Курс долара. Фото: скриншот YouTube
Курс долара. Фото: скриншот YouTube

Долар підірве святкову атмосферу

Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) на новорічні свята, до 3 січня. Порівняно з показниками у п'ятницю, 28 грудня, гривня не зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 27,68 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

євробляхи
євробляхи

Євробляхерів попередили про шахраїв на митниці: обдурять за секунду, будьте уважні

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Державна фіскальна служба закликає "євробляхерів" бути обережними при оформленні авто на митниці. Громадян закликають до пильності під час оформлення авто і не звертатися до посередників, які розташовуються не на території місць, де здійснюється митне оформлення.

Автогенная катастрофа сколихнула море: чорна димова завіса і сильні опіки членів екіпажу

Біля Кіпру сталася пожежа нофтового танкера. В результаті інциденту постраждали двоє членів екіпажу. Біля узбережжя кіпрського міста Ларнака загорівся нафтовий танкер під назвою "Athlos". П'ятеро членів екіпажу стрибнули прямо в море, щоб врятуватися. Двох з них госпіталізували з сильними опіками. Трьох інших людей, які були на борту, направили до лікарні для медичного обстеження.

Росія відмовилася від українського товару: повний список

Образилась на нас Росія (за власну агресію, мабуть), і заборонила ввезення з України деяких товарів. Стало відомо, яку продукцію заборонили в РФ. Ці товари можна ввозити в Російську Федерацію не тільки якщо вони зроблені в Україні, але і після переміщення через територію країни.

пошук роботи
пошук роботи

Кабмін вирішив долю безробітних: кар'єрний план, радник та оновлена реєстрація

Держава змінила порядок реєстрації та перереєстрації непрацевлаштованих осіб, непрацездатних громадян та обліку тих, хто перебуває в пошуку роботи, пише УНН з посиланням на відповідну постанову Кабміну. Постанова називається "Про затвердження Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу". Її було прийнято 19 вересня 2018 року і вступить в силу з Нового року – тобто, з 1 січня 2019.