У соцмережах з'явилися фотодокази того, що відбувається на окупованих територіях, поки триває комендантська година.

Блогер Денис Казанський у своєму Twitter опублікував фото того, як бойовики “розважаються”, поки в окупованому Донецьку триває “комендантська година”.

“Будні Донецька. Поки для “холопів” комендантська година, “захисники” не витрачають часу дарма”, підписав фото Казанський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слід зазначити, що жителі окупованого Донбасу проведуть новорічну ніч без комендантської години. Її ватажок “ДНР” Денис Пушилін скасував, але тільки в ніч з 31 грудня на 1 січня.

Нагадаємо, Вбитого ватажка бойовиків зібралися судити: стала відома дата

29 січня у Павлограді Дніпропетровської області розпочнеться судове засідання над ватажком загону "Сомалі" Михайлом Товстих, який більш відомий як "Гіві". Він був ліквідований у Донецьку ще в лютому 2017 року.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путінських головорізів засікли на протести у Франції: займаються розвідкою

На протести у Франції помітили бійців ДНР із загону "П'ятнашки". (На плече людини є шеврон відповідної інтербригади). Що робили "браві" донбаські хлопці в Парижі - питання відкрите. Невже займаються разедкой в самому тилу?

Також"Знай.uа" писав, що Новий Рік в стилі Мотороли: бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком

У Луганську Нового року окупаційна влада вирішила зробити подарунок місцевому населенню. У ніч з 31 грудня на 1 січня ніч будуть працювати ліфти у багатоповерхових будинках, які зазвичай працюють тільки вдень.

"А унітази теж за графіком?”, “Розчулило – “всі працюючі ліфти”! Невже всі чотири?”, “Що і ліфтери будуть тверезі?”, “столичних” багатоповерхових будинках))”, “Новину республіканського масштабу!”, “так і до баз НАТО недалеко!”, “Красиво жити не заборониш. Республіканський розмах!”, – іронізують українці.