Легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку, про що повідомляє ТСН.

Після сильного удару легковик перетворився в купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб.

За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталося ще одне ДТП - зі слизького шляху відкинуло на дорожній знак "KIA". Водій сміттєвоза, який їхав позаду, вирішив зупинитися, щоб допомогти витягнути машину. Раптом на горі з'явився "Opel", який почав виляти по дорозі, в результаті чого він з розмаху врізався у сміттєвоз.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ігор, водій вантажівки, досі перебуває в шоковому стані. Він каже, що просто зупинився для надання допомоги: "Я все чітко зробив згідно правил дорожнього руху. Проїхав тут на узбіччя, зупинився – все, як треба".

Свідки трагедії заявили, що комунальники вже після трагедії під'їхали і посипали дорогу.

"Це сто кілометрів або навіть більше, тому що з гірки всі починають розганяти. Ну, а після ДТП вже приїхали і посипали дорогу", - кажуть очевидці.

Двоє інших потерпілих знаходяться в Броварах, найближчої лікарні, у важкому стані.

40-річний чоловік підключений до апарату штучного дихання - у нього черепно-мозкова травма, складний перелом стегна, забій легенів. Лікарі виявляються робити які-небудь прогнози. Інший пасажир = 30-річний чоловік перебуває в комі - у нього відкрита черепно-мозкова травма, розірвана селезінка, а також безліч ударів.

В поліції відкрили виробництво за порушення правил дорожнього руху водієм "Opel", також вирішується питання про притягнення до відповідальності дорожніх служб – за фактом неналежного догляду за станом дороги.

Родичів загиблих і постраждалих поліція до цього часу не знайшла, хоча номерний знак на "Opel" – чернігівський.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві непрацюючий світлофор став причиною масштабного ДТП – на перехресті зіткнулися одночасно чотири автомобіля.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Верховна Рада опинилася під водою. Прорив водопроводу, розташованого неподалік, перетворив дорогу в пастку для декількох машин.

ТакожЗнай.uа" писав, що столичне метро змінило графік роботи в новорічну ніч – українці зможуть пересуватися по місту на три години довше.