На Новий рік завжди покладаються великі надії і прийнято вважати, що в ньому все стане краще, ніж в минулому. Однак без власних зусиль ніщо саме по собі краще не стане. Те ж стосується і сексу - дещо можна робити вже зараз, щоб в наступному році зробити його ще краще, розповідають фахівці Cosmo.ru.

Багато розмов про секс

Комунікація невід'ємна і дуже важлива частина відмінного сексу. Перш за все, можна порозумітися з партнером про смакові переваги в ліжку або про те, що хотілося б спробувати або що можна додати в секс. Також цим можна порушити партнера, навіть не торкаючись до його тіла. Розмови про секс бувають іноді навіть гаряче, ніж сам секс. При цьому можна не тільки говорити вживу, але ще й писати гарячі sms-повідомлення партнеру в розпал робочого дня. Можна діяти безпосередньо і без слів - купити наручники або батіг і піднести їх партнерові у вигляді подарунка на Новий рік.

Не стримувати фантазії

Фантазії покращують сприйнятливість до сексуальних стимулів, а також підтримують дофамін на належному рівні. Він підкріплює всі дії почуттям задоволення, щоб від їх реалізації не з'являлося втоми. Викид дофаміну в кров під час сексу змушує людину не тільки відчувати почуття задоволення, але ще і підсилює бажання зайнятися їм повторно.

Не ставити перед собою мету отримати оргазм

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Концентруючись під час сексу на оргазмі, не береться дуже багато. Під час сексу слід думати не про те, коли вже наступити довгоочікуваний оргазм, а про те, що відбувається з партнером, як приємно торкатися його, обіймати і взагалі - потрібно розчинитися в задоволенні. А слідом за цим настане і оргазм.

Необхідно частіше займатися сексом

Секс - це своєрідний акт комунікації. Чим частіше їм займатися, тим краще це буде виходити з кожним разом. Згідно досліджень вчених, пари, які живуть тривалий час, займаються сексом рідше, ніж ті, які тільки почали зустрічатися. Але при цьому існує один нюанс - чим більше займаєшся сексом, тим більше хочеться повторно повернутися в ліжко.

Відвідування секс-курсів

На них можна навчитися чогось нового, наприклад, еротичного масажу або дізнатися більше про власне тіло. Вони допоможуть урізноманітнити інтимне життя або зрозуміти, чому важко отримати задоволення під час сексу з партнером.

Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш

Для того, щоб 2019 й був багатий на відмінний секс, потрібно просто зайнятися їм під бій годинника! Це романтично, цікаво і буде відмінним спогадом в списку кращих моментів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що новий закон про інтим геть відіб'є бажання лягати з партнером в ліжко.

Як повідомляв портал "Знай.ua": експерти повідомили про те, в який час найкраще займатися сексом.

Також "Знай.ua" писав, що дівчина знайшла незвичайний спосіб помститися своєму хлопцеві за зраду.