В Ізмаїлі Одеської області невідомий зловмисник зрізав верхівку 6-метрової ялинки.

Як повідомили в прес-службі поліції, протягом декількох годин правоохоронці встановили адресу, куди зловмисник приніс викрадене дерево. Його знайшли в ході огляду будинку в одній з кімнат, передає Одеський паблік.

19-річна господиня пояснила, що зелену красуню в такому вигляді їй подарував на день народження знайомий. При цьому вона не знала звідки він приніс ялинку.

Незабаром зловмисника затримали. Ним виявився 23-річний місцевий житель. Він пояснив, що хотів зробити подарунок своїй дівчині, а про наслідки не подумав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) КК України.

Раніше ми писали, що тепер у Дніпропетровській області буде працювати новий мобільний додаток My Pol, за допомогою якого можна викликати поліцію і навіть оцінити роботу поліцейського. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Дніпропетровської області.

"За допомогою програми робота кожного поліцейського зможе бути оцінена. Крім цього, сервіс дає можливість отримувати термінові повідомлення від поліції. Зокрема, на прикладі ускладнень дорожнього руху у зв'язку із погодними умовами, ми могли б поінформувати водіїв, які рухаються в напрямку пробки, побудувати свій маршрут за умовами", - розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

Також повідомлялося, що четверо працівників поліції напали на перехожого. Відомо, що вони були в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це в суботу, 29 грудня, повідомляє прес-служба ДБР.

Нагадаємо, що украинская киберполиция вивела на чисту воду жителя Хмельницького.

Як повідомляв портал Знай.uа у Києві чоловік заявив, що будівля, в якому знаходиться перукарня, замінована. Після цього він спокійно сів у своє авто і поїхав.

Також портал Знай.uа писав, що столичная прокуратура завершила досудове розслідування щодо поліцейських, які "кришували" злодіїв на Центральному вокзалі Києва.