У Києві п'яна компанія почала бійку між собою, а закінчила її із співробітниками поліції.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався у неділю, 30 грудня, близько 08:00 на вулиці Великій Васильківській біля пабу "Товстий Лев". П'яна компанія, яка складалася з близько 10 осіб, влаштувала скандал.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У бійці брали участь двоє нетверезих молодих людей, також до них долучилася і дівчина. Решта намагалися їх разборонити, що виходило не дуже вдало.

"За словами очевидців, причиною конфлікту стало саме те, що один з винуватців бійки заступився за дівчину. Також перехожі уточнили, що підлітки перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

На виклик прибули правоохоронці, проте один з учасників конфлікту накинувся і на співробітників поліції. Останні зупинили конфлікт і затримали молодих людей. Винних і запобіжний захід встановить слідство.

Раніше повідомлялося, що в польській столиці Варшаві в метро сталася масова бійка поляків з українцями. Інцидент стався на станції "Двожец Виленьський" (Dworzec Wileński) у неділю, 16 грудня. Про це пише польське видання Fakt.pl.

Як наголошується, спочатку учасники бійки штовхали одне одного, а потім це переросло в кулачну бійку, далі в хід пішли биті скляні бутлі. Свідки розповідають, що це почалося з бійки кількох поляків і українців. Точна причина бійки невідома. Емоційні "бійці" кидалися один в одного травмонебезпечним битим склом.

Також ми писали, що на вулиці Дерибасівській в Одесі побилися два Діди Морози.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наголошується, що в ході конфлікту, один з "веселих дідусів" навіть скинув костюм для того, щоб було зручніше надавати стусанів своєму візаві.

Раніше "Знай.uа" писав про скандале, який стався в мережі із-за молодої київської поліцейської.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва.

Нагадаємо, віртуозну роботу київської злодійки зняла камера.