Для YouTube-пранкера з Пакистану Рана Зухайра розіграш закінчився трагедією. Під час чергової постанови, коли він зображував привида, його застрелили, повідомляє Pakistan Today.

Зухайр спільно зі своїми друзями працювали над каналом Lahori Vines і вибрали в якості мети для свого пранка незнайому їм сім'ю. Під час акції один з її членів дістав вогнепальну зброю і вистрелив в хлопця. Повідомляється, що смерть настала миттєво.

Також у виданні заявили, що друзі вбитого пранкера Абдула Сабур і Хасната Алі були затримані поліцейськими і надалі взяті під варту. Вони обвинувачуються у підбурюванні вбивства свого товариша.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що російські пранкери Володимир Кузнєцов і Олексій Столяров, більш відомі як Вован і Лексус від імені українського президента Петра Порошенка здзвонилися з депутатом Європарламенту Ребеккою Хармс і повідомили про готовність визнання прав ЛГБТ-спільнот. Євродепутат дуже зраділа, при цьому вона прийняла пранкерів за дійсних представників українського президента.

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські пранкери зробили спробу спровокувати міністра оборони Степана Полторака покласти відповідальність за події на тимчасово підконтрольних територіях України на українських військових. Розіграш закінчився невдачею, і вони зрозумілою для них мовою із застосуванням конкретних виразів були послані у відповідному напрямку, як розповів сам міністр оборони.

ТакожЗнай.uа" писав, що українські пранкери розіграли колишнього члена партії КРІП народного депутата Віталія Купрія, який незадовго до цього жорстко розкритикував боксера Олександра Усика за "відсутність патріотизму" по завершенню бою в столиці Росії з Муратом Гассиевым. Пранкери зателефонували політику, і, представившись Усиком, поцікавилися, з якої причини він не висловив свої претензії особисто боксеру, а написав їх у соцмережі. Запис їхньої розмови опублікована в Facebook, при цьому в розмові з пранкером аналогічних претензій боксеру народний депутат не став висловлювати, заявивши, що і гадки не мав, який резонанс у соціальних мережах та ЗМІ викличе його посаду.