У Одесі співробітники правоохоронних органів затримали юного любителя мінувати нічні клуби. Відомо, що інцидент стався в Суворовському районі міста.

За інформацією місцевих копів "мінування" відбулося в ніч з 29 на 30 грудня.

Так, до чергової частини територіального відділу поліції надійшов сигнал про те, що невідомий чоловік погрожує підірвати клуб на проспекті Добровольського. На місці подій працювали фахівці вибухотехнічного управління та підрозділи ДСНС. У закладі та на прилеглій території небезпечних предметів не знайшли.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Одночасно велися пошуки "телефонного терориста". Протягом години співробітники СБУ та Суворовського відділу поліції встановили його місцезнаходження і затримали. Затриманий пояснив свій вчинок образою на охорону клубу: "Не зміг пройти фейс-контроль".

Варто нагадати, що наближення Нового року – стимул для бурхливої діяльності злодіїв-домушників. Жителям Києва важливо не тільки убезпечити своє житло в новорічну ніч, але також знати, в яких районах загроза пограбування будинку або квартири найвища. Правоохоронці поділилися інформацією про те, в яких районах житло піддається найбільшій небезпеці.

Згідно з невтішною статистикою, складеної з 1 січня по 27 листопада 2018 року, найбільша кількість таких злочинів відбуваються у Дарницькому районі, в якому зафіксували 821 крадіжку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці сталася моторошна історія. Так, в одній з квартир житлового будинку виявили труп молодої жінки, 31-річної Тетяни Романенко. Також відомо, що в квартирі знаходилося ще й тіло її хлопця. Про це стало відомо завдяки повідомленням блогера Влада Антонова в соцмережі Facebook. За інформацією блогера, жінка 22 грудня приблизно о 16.30 вийшла з приміщення "Офісбуду" і не повернулася додому.

Нагадаємо, автомобіль протаранив міжнародний аеропорт: десятки рейсів скасовано, сотні пасажирів опинилися в пастці.

Як повідомляв Знай.uа неадекватний іноземець накинувся на голову ОУН/УПА: зламана щелепа, забій головного мозку, крововилив.

Знай.uа писав, в Парижі "жовті жилети" зчепилися з поліцією і влаштували справжнісіньке пекло.