У мережі показали, як очільники псевдореспублік поважають та піклуються про "захисників молодої держави".

Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter, публікуючи відповідні знімки.

Зокрема, блогер відзначив, що бойовик "ДНР", який у боях проти українських воїнів отримав важкі поранення зараз проживає у хижині, яка мало нагадує будинок та ще й без жодних виплат та допомоги.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Захисник Слов'янська" - брудний, нікому не потрібний бомж, що втратив людську подобу. Чотири роки вже такі захисники, які не здатні почистити навіть своє лежбище, захищають Донбас від мирного життя і благ цивілізації. Тягнуть нормальних людей в вигрібну яму, на дні якої самі живуть", - написав він.

Разом з тим варто відзначити, що у соцмережах з'явилися фотодокази того, що відбувається на окупованих територіях, поки триває комендантська година.

Блогер Денис Казанський у своєму Twitter опублікував фото того, як бойовики "розважаються", поки в окупованому Донецьку триває "комендантська година".

"Будні Донецька. Поки для "холопів" комендантська година, "захисники" не витрачають часу дарма", - підписав фото Казанський.

Слід зазначити, що жителі окупованого Донбасу проведуть новорічну ніч без комендантської години. Її ватажок “ДНР” Денис Пушилін скасував, але тільки в ніч з 31 грудня на 1 січня.

Крім того варто відзначити, що в "ДНР" люди не отримують своєчасно зарплату. Складна ситуація з виплатами чесно заробленого склалася на заводі "Стірол" в окупованій Горлівці. Затримка зарплати складає більше 3-х місяців. Ситуація настільки критична, що люди падають в голодний непритомність.

Останні кілька місяців на заводі "Стірол" склалася дуже складна ситуація з виплатою зарплати. Окупаційні "влади ДНР" то обіцяють "запустити", то закривають на "консервацію" завод. Останні майже 4 місяці працівники заводу не отримують зарплату. Ситуація критична — люди падають в голодний непритомність. Склалася ситуація обурила навіть завзятих прихильників "ДНР".

Нагадаємо, бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком.

Як повідомляв "Знай.ua", Марчук повідомив, коли на Донбасі перестануть гинути люди.

Також "Знай.ua" писав, що українські бійці жорстко покарали бойовиків за провокації.

Військового, який перейшов на бік Росії, засудили на 8 років за державну зраду та дезертирство