Українська армія вже в 2019 році випробує новітні зразки вітчизняної зброї. Яка, згідно з планами, має посилити оборонну потужність.

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби українського уряду в соцмережі Facebook.

В 2019 році Україна випробує нові зразки зброї! Зокрема, розпочнуться випробування вітчизняного переносного...

Geplaatst door Урядовий портал op Zondag 30 december 2018

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наголошується, що, зокрема, почнуться випробування вітчизняного переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) "Колібрі". Також в наступному році українські зброярі завершать розробку і почнуть державні випробування комплексу крилатих ракет наземного базування для ураження морських передових цілей за проектом "Нептун".

"Ця зброя буде високоточною, сучасною та відповідатиме стандартам НАТО", - наголошується в повідомленні.

Варто нагадати, що 29 грудня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що з 1 січня 2019 року збільшується грошове забезпечення військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних сил України затвердив, і я вчора підписав наказ, згідно з яким ми з 1 січня 2019 року підвищуємо грошове забезпечення військовослужбовців ЗСУ, в тому числі Сухопутних військ", - сказав глава оборонного відомства в ході робочої поїздки, яку він здійснив у Харківську область.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в перший день новорічного перемир'я бойовики відкрили вогонь з гранатометів по позиціях ОС біля селища Залізне на Горлівський напрямку. Втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 29 грудня.

"Зокрема, ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 82 мм позицій ОС поблизу селищ Новотошковское і Гнутово на Луганському та Маріупольському напрямках", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, потужна зброя надходить до ЗСУ: територія Росії буде під прицілом.

Як повідомляв Знай.uа Муженко розповів, як ЗСУ поступово відвойовують Донбас: б'ємо тільки у відповідь.

Знай.uа писав, на Донбасі українські воїни виловили "язика" з Горлівки.