В мережу виклали найсвіжіші кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і абсолютну відсутність життя біля магазинів і будинків. І це за день до Нового року, коли люди, як правило, метушаться і ходять по магазинах, роблячи останні передсвяткові покупки.

Жахливі своєю сірістю фотографії виклав Руслан Бандеров на своїй сторінці в Facebook.

Як розповідають місцеві жителі, окупаційне життя дає про себе знати – бачити таку картину на окупованій території Донбасу стало звичним, людям зовсім не до свят в умовах такого "веселого" життя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Представниками багатотисячного населення Горлівки на фотографіях стали жінки з двома дітьми біля місцевого Палацу молоді і більше нікого. Ні людей на зупинках, ні товкучки у магазинів – навколо панує млява обстановка.

Користувачі або віджартовуються, або проводять аналогії з відомими українськими містами: "Мабуть, таким був Чорнобиль", "А скільки людей, прямо не проштовхнутися", "Хоч сніжок сірість притрусив".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у четвер, 27 грудня, службовці української армії в 72-й бригаді ЗСУ ім. Чорних Запорожців під час бойового виходу на лінії фронту взяли в полон бойовика російської гібридної армії на Донбасі. Терорист раніше воював у незаконних формуваннях, однак після отримання поранення був комісований за станом здоров'я. Незважаючи на це, в листопаді 2018 року він знову був "покликаний по мобілізації".

Як повідомляв портал "Знай.иа": у "ДНР" люди вчасно не отримують зароблені гроші. Непроста ситуація з виплати чесно заробленого присутній на заводі "Стирол" в окупованій терористами Горлівці, де людям не платять ні копійки ось вже 3 місяці. Ситуація настільки критична, що деякі працівники просто падають в голодний непритомність прямо на робочому місці.

ТакожЗнай.иа" писав, що розруха і запустіння в Донецьку – це невід'ємна складова сучасного "російського світу". Місцеві жителі виклали в мережу жахливі кадри міських вулиць.