В селі Братківці Тисменицького району Івано-Франківської області четверо людей отримали отруєння від невідомої речовини, один постраждалий помер.

Про це говорять в Управлінні з питань цивільного захисту населення

На місце виклику приїхали лікарі, поліція, рятувальники, а також бригада газової служби.

Вони знайшли 47-річну жінку, її 10-річну дочку і 54-річного співмешканця з ознаками отруєння.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Без ознак життя було знайдено тіло 49-річного жителя села Лозановка Приморського району Запорізької області", - кажуть в Управлінні.

Відомо, що жінка була напідпитку.

Вона була госпіталізована з ознаками отруєння легкого ступеня. У її 10-річної дочки - отруєння середнього ступеня, у 54-річного чоловіка - отруєння середнього ступеня тяжкості та алкогольне сп'яніння.

Причину інциденту встановлюють.

Нагадаємо, США ввели санкції щодо "Петрова" і "Боширова"

Сполучені Штати розширили санкційний список, додавши туди Анатолія Чепигу і Олександра Мишкіна. Раніше влада Великобританії звинуватили їх у замаху на колишнього розвідника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочка в британському місті Солсбері. У британських джерелах росіяни фігурували під іменами Руслан Боширов і Олександр Петров.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Салаты, ікра, десерти: від яких страв краще відмовитися в новорічну ніч

Не всі українці можуть, хочуть чи встигають накрити будинку хороший стол. Багато в переддень Нового року працює і воліє придбачи вже готові страви в супермаркетах. вам там звичайно все красиво запропонують і запакують. Однак потім можна отримати безліч неприємних сюрпризів від такого застілля.

Також "Знай.uа" писав про те, що Сім'ю з маленькими дітьми виявили мертвими: моторошна історія перелякала всю Україну

В суботу, 29 грудня, у Кропивницького подружня пара з дітьми 6 і 11 років загинули, отруївшись чадним газом. Через деякий час їх тіла виявили сусіди, які й повідомили про подію в ДСНС. Про подію стало відомо з повідомлення прес-служби ДСНС в Кіровоградській області.