Сьогодні, 30 грудня, стався справжній вогняний пекло в Одеській області. Пожежа почалася на заводі виробів, який знаходиться на вулиці Миколи Боровського (Промислової), 33.

Як кажуть джерела, на складських приміщеннях пожежа. Вогонь поширився на 700 квадратних метраов.

Вогонь вже загасили. Силами співробітників ДСНС виявлено кілька газових балонів, які зуміли витягнути з будинку і охолодити.

Через пожежу постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Рятувальники дивом вирвали пенсіонера з вогняної пастки: будинок перетворився в попіл

У Дніпропетровській області в Новомосковському районі стався жахливий пожар. За інформацією екстрених служб відомо, що загоряння сталося в Орельском мікрорайоні міста Перещепине, горіла квартира на другому поверсі житлового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ДСНС України в Дніпропетровській області.

Відомо, що у квартирі знаходився 73-річний господар, його вдалося врятувати і доставити в лікарню. Наразі він у реанімації з отруєнням продуктами горіння та опіками ніг. Пожежу загасили за півгодини. Причини займання встановлюють правоохоронці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відомий бізнесмен загинув у страшній авіакатастрофі: шансів на порятунок не було, відео

У Росії разбился приватний вертоліт, який належав російському бізнесменові. Інцедент стався у неділю, 30 грудня, в місті Улан-Уде, яке розташоване в Бурятії.

Відео катастрофи виклали в мережу очевидці.

Після падіння вертоліт загорівся. Загинули четверо людей, які були на борту, в тому числі пілот і троє пасажирів.

Також "Знай.ua" писав про те, що Рятувальники переходять на посилений режим роботи: тисячі працівників ДСНС будуть оберігати українців

Підрозділи ДСНС переходять на усиленный варіант несення чергування в період новорічний свят.

Про це повідомили у прес-службі органу.

Крім того рятувальники розповів, що на даний момент уточнюють з місцевими органами влади, де будуть знаходитися місця масового скупчення людей. Також проводиться постійний моніторинг пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах інфраструктури.