Особлива популярність до відомого британського актора Бенедикта Камбербетча прийшла завдяки ролі у серіалі "Шерлок". Актор зняв у потішне відео розповів, як ввічливо приймати дивні та непотрібні подарунки, аби не образити тих, хто їх для вас підготував.

Відео з порадами актора опубліковане на youtube-каналі The Hook.

У відеоролику Бенедикт пояснює, як відреагувати на кулінарну та інші нецікаві вам книги, на звичайну білу свічку, на занадто яскравий посуд, від якого віє несмаком. Та, звичайно, на найпопулярніший подарунок під час свят – пару чорних шкарпеток. У всіх подарунках актор радить шукати тільки плюси і бути нескынченно вдячним за подарунки.

"Це корисно, адже шкарпеток постійно не вистачає. Ще й вгадали з моїм улюбленим кольором! Я щойно зносив пару шкарпеток, яку ти подарував мені два роки тому. Це ідеальний подарунок, дуже дякую! Ти просто душка, ти моя гардеробна фея"! – так мудро і водночас весело порадив Камбербетч реагувати, якщо вам подарували шкарпетки.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Актор кумедно розповідає, як можна викрутитися з будь-якої ситуації, просто будучи ввічливими та щиро усміхненими. У відео Бенедикт акцентує увагу на різних дрібничках та деталях у подарунках, аби загострити на них увагу. Саме така увага може втішити того, хто старанно (а може й ні) готував для вас подарунок! Приміром, британець радісно втішився яскравому обгортковому паперу і сказав, що збереже його для пакування наступних сюрпризів.

На відео Бенедикт Камбербетч вчить приймати будь-які подарунки

Нагадаємо, Бенедикт Камбербетч став обличчям українського підручника: фотофакт.

Як повідомляв Знай. ua, Бенедикт Камбербетч врятував життя людині. Бенедикт Камбербетч заступився за велосипедиста, якого намагалися напасти четверо осіб.

Також Знай. ua писав, Бенедикту Камбербетчу - 42: кращі фільми відомого актора. Широку популярність він здобув після ролі Шерлока Холмса в однойменному серіалі.