В неділю, 30 грудня, у Приватбанку прогримів черговий скандал, пов'язаний із наданням послуги кредиту.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідь банку.

У повідомленні йдеться, що служба підтримки клієнтів державного банку ПриватБанк відповіла на обурення клієнта, який намагався взяти кредит.

"Вирішив взяти кредит в приват, оскільки порадили, що без проблем видають. Зробив карту, запитав скільки можете дати, сказали до 75 000. Я сказав мені вистачить і 10000, вона подала заявку і сказала чекайте. Я відповіді чекав два дні - відповіді немає. Дзвоню, сам питаю, що з кредитом, мені відмовили питаю чому не повідомила відповідь що не відразу приходить? Взагалі я знаю, кредит дають відразу, а не почекай два дні а потім йди геть. Коротше кажучи, що попало ", - написав Євген Гурієв.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Представник банку "ПриватБанк" під даними обуреним питанням спробували пояснити, в чому справа. У відповіді представник банку приніс вибачення за цей конфуз і пояснив, які чинники впливають на схвалення видачі кредиту.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Нам дуже шкода, якщо дана ситуація доставила Вам незручності. Розмір кредитного ліміту встановлюється кожного клієнта індивідуально і залежить від безлічі факторів ...", - зазначається у відповіді банку.

У даній ситуації Євген Гурієв за рекомендаціями вирішив взяти кредит у Приватбанку перед Новим роком. Після проходження необхідної процедури в банку йому повідомили про те, що потрібно буде почекати відповідь. Через кілька днів Євген не отримавши відповідь в банку сам подзвонив. У банку повідомили про відмову у видачі кредиту.

Нагадаємо, від початку 2018 року через каси відділень, банкомати, термінали самообслуговування і систему інкасації Приватбанку було опрацьовано готівкових коштів на суму понад 2 трлн грн, що склало майже п'ятикратний обсяг грошової бази в Україні (за даними НБУ на 1 грудня грошова база в Україні становить 412 млрд грн).

Як повідомляв раніше Знай.ua, найбільший український банк "ПриватБанк" розпочав блокувати оплату в точках компанії "Нова пошта".

Також Знай.ua писав про те, що у клієнтів "ПриватБанку" масово блокуюють кредитні картки.