Новий рік уже на порозі і в супермаркетах вишиковуються все більші черги, українці намагаються все встигнути придбати в останні хвилини. Онак не видно такого ажіотажу, як в інших українських містах, у місті Донецьк, де ціни на продукти просто космічні. В мережі очевидці показали промовисті світлини щ одного з супермаркетів та розповіли, у скільки обійдеться новорічний стіл жителям окупованого міста.

Про це розповів у своєму блозі корисутвач "Фашик Донецький", - передає "Обозреватель".

магазин

[quote author=""]"Отже, скоро новий рік. Що може дозволити в Донецьку собі чоловік, який цивільний і не воює за незрозуміле непорозуміння з трьох букв? Фактично ні***. Ні*** – це основна новорічна страва у бюджетників і шахтарів у Донецьку, бо підставкам під прапорці платять сміх

За його словами, в середньому, новорічний стіл, якщо не шикувати і хоч трішки відчути себе людиною в Донецьку, – це мінімум чотири тисячі рублів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Так, начебто це трохи [57$], але й накладно. Поясню чому: бюджетники в Донецьку отримують від 4 тис. рублів на місяць, а значить, якщо працюють дві людини в сім’ї, припустимо, що чоловік "круто" заробляє – аж 10 тис. рублів [142 бакса в місяць], то залишається фактично нічого в сімейному бюджеті [4,7 $ на двох дорослих людей]. Відмінусуйте тепер від цієї суми комуналку, проїзд на роботу і ви побачите як шикують люди", – розповідає Фашик Донецький.

супермаркет в Донецьку

Блогер показав фото з супермаркету.

Нагадаємо, лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Як повідомляв раніше Знай.ua, синоптики розповіли про погоду в новорічну ніч та в перші дні 2019 року.

Також Знай.ua писав, що на Тернопільщині свято для родини перетворилось на страшну трагедію. Під час новорічного ранку померла школярка. Дитина, стоячи на сцені, раптово втратила свідомість, медикам врятувати її не вдалося.