Шоумен Володимир Зеленський, швидше за все, не реєструватиме свою кандидатуру на президентську гонку.

Таку думку висловив у блозі на Facebook Борис Немировський.

"Як завжди: не люблю робити прогнози, але мені здається, що Зеленський не реєструватиме свою кандидатуру, коли прийде час висуватися. Гадаю, що він - так званий "пробник". Це такий доволі старий політтехнологічний фінт, я б навіть сказав - класичний. Запускається кандидат (або кілька кандидатів), який озвучує певні посили, а розумні люди сидять та відслідковують, як ці посили впливають на потенційних виборців. Що сподобалося "пачтєннєйшей публікє" - залишають, що не сподобалося - відкидають або відкладають, аби приписати кандидату-конкуренту", - написав Немировський.

За його словами, після так званої обкатки тез "пробник" Зеленський нікуди не йде.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А ті тези, які він озвучив і вони "зайшли", використовує в реальній передвиборчій кампанії одна умна чаєчка на лабутенах", - додав Немировський.

Нагадаємо, актор та засновник гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно детально прокоментував чутки щодо його ймовірної участі у виборах 2019 року.

Коли його відверто запитали, чи правда, що вже складене гасло до президентської кампанії, він запевнив: ні, і "це не жарти". Про те, що його дуже часто можуть називати "клоуном" він також добре знає, але ставиться до цього філософськи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський пояснив, як закінчити війну на Донбасі. Комік вважає, що для досягнення миру на Донбасі необхідно шукати будь-які засоби, навіть якщо "доведеться говорити з чортом лисим".

Також Знай.ua писав, Зеленський дав у пику фанату "руського міра".