Власників авто на єврономерах попередили про збільшення випадків шахрайства на митницях. попередили про шахраїв на митниці: обдурять за секунди, будьте уважні

Державна фіскальна служба призыват "евробляхеров" бути обережними при оформленні транспортних засобів на митниці.

Про це пише "Автовод".

авто з іноземною реєстрацією

"Стали відомі випадки шахрайства при митному оформленні авто особистого користування. Шахраї, представляючись представниками митниць та митними брокерами, під’їжджають мікроавтобусом до місця митного оформлення. За оформлення транспортного засобу вони вимагають з власників машин гроші, а після їх отримання видають фіктивні документи – митну декларацію в паперовому примірнику та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу", – кажуть у фіскальній службі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами спеціалістів, така декларація має безліч помилок. Те, що документ підроблений, свідчить, те, що він заповнений лие у паперовому вигляді. Крім того, порушенням є те, що при заповненні використовуються особисті номерні забезпечення митниць, які вже не існують (наприклад, Київська регіональна митниця)

Українців закликають бути уважними та звертатися до послуг у перевірених осіб або безпосередньо на митниці, де відбувається оформлення авто.

Також обережними слід бути з "брокерами", які також вигадали безліч схем, як нажитися на довірливих українцях.

Нагадаємо, на кордоні утворилось ціле кладовище євробях. Люди, які не бажають розмитнювати авто чи платити штрафи, просто кидають транспортні засоби.

Як повідомляв раніше Знай.ua, тих, хто бажає на свята поїхати до Польщі попередили про черги на кордонах та просять не виїжджати на своєму авто за кордон, а скористатися потягами чи літаками.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, скільки депутати зароблять на євробляхах.

Дивіться: Як проходить розмитнення євроблях