У Жовтневому районному відділі поліції на допиті помер інвалід. Так звані "копи" з окупованих територій загнали людину в могилу і спробували замести сліди вчинку, на який не пішла би навіть тварина.

Подробиці опублікував блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer». У соцмережах прихильників «руського світу» він знайшов трагічну історію про роботу «правоохоронних органів» окупантів.

Трагедія сталася 28 грудня. У Жовтневому районі була задушена старенька, її родича силою затягли на допит і стали вимагати зізнатися у вбивстві. Чоловік, уродженець Луганська по імені Сергій Володимирович Беляков, 1967 року народження, був інвалідом. Він попередив "поліцію", що не може довго сидіти, однак звірам у погонах було все одно. Прохання дозволити йому прилягти тварі проігнорували. В результаті чоловік помер прямо на допиті.

"Згідно з висновком судмедекспертизи смерть настала в результаті тромбофлебіту глибоких вен нижніх кінцівок, ускладнилися тромбоемболією легеневих артерій".

"Поліцейські" оформили справу так, ніби підозрюваному стало погано вже в холі, тобто після допиту. Однак автор тексту впевнений, що якщо це і було так, то в хол підозрюваного вивели чисто формально, щоб відразу ж завести його назад. Таким чином "слідчі" продовжують відведений час на допити: "Ми поговорили і відпустили людини, але він не захотів йти".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, передчасна смерть і глухота: як втрата слуху впливає на смертність, вчені розкрили страшну правду.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі копи звільнили 40 нещасних рабства – їх принижували, морили голодом і заліковували до напівсмерті.

Варто нагадати, що у Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який вербував жінок для порнобізнесу закордоном. Зловмисник відправляв дівчат в Іспанію. Про це пише прес-служба Нацполиции Харківщини. Чоловік шукав дівчат протягом листопада, кандадатками стали 24 і 25-річні. Він агітував тільки тих, у кого були складні сімейні або життєві обставини. Зловмисник використав психологічний тиск для переконання.

Напомним раніше повідомлялося, що українські заробітчани активно перебираються в один з найдорожчих міст в світі - Париж. Найчастіше чоловіки у Франції йдуть працювати на будівництво, а жінки - нянями або прибиральницями. Наталія, яка мешкає в Парижі вже другий рік, розповіла, що українцям це теж непогано вдається.

Нагадаємо, люди збунтувалися проти рабської праці, є перші жертви.