Протягом минулої доби, 30 грудня, російські окупаційні війська, не зважаючи на анонсоване передноворічне перемир'я, двічі порушили режим припинення вогню.

бойовики "ЛДНР"
бойовики "ЛДНР"

Про це йдеться у зведення операції об’єднаних сил.

У повідомленні сказано, що випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, не зафіксовано.

"Опорні пункти наших військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку та з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку", - розповіли у ООС.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Протягом минулої доби українські захисники не постраждали, один окупант був знищений, ще один – поранений.

Зведення станом на 07:00 31 грудня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 30 грудня російські окупаційні...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zondag 30 december 2018

Окрім того, у понеділок, 31 грудня, ворожі обстріли не припинилися - протягом доби ворог відкривав вогонь з кулеметів калібру 122 мм по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новотошківське та з мінометів калібру 82 мм, гранатометів в районі селища Кримське на Луганському напрямку. Двоє військових ООС отримали поранення.

ЗСУ
ЗСУ

Українськими бійцями було вчинено адекватні заходи у відповідь. Протягом поточної доби двох окупантів було знищено та трьох поранено.

У прес-центрі ООС наголосили, що силовики продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

Нагадаємо, важке озброєння агресора на окупованих територіях Донецька і Луганська продовжує зростати.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Російські найманці проводять свої бойові навчання – готуються до посилення військового конфлікту на Донбасі. Про це заявила місія СММ ОБСЄ у своєму звіті, передає прес-служба Операції объедиенных сил. Так, у зоні бойових дій було виявлено понад 60 бойових броньованих машин бойовиків.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, відбулося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.ua писав про те, що у мережу виклали найсвіжіші кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і абсолютну відсутність життя біля магазинів і будинків.