Рупор Кремля Володимир Жириновський пророкує Україні "балканський сценарій".

Російський політик заявив, що "країна розпадеться на кілька окремих держав, і буде йти подальша фашизація". Така заява одіозного посадовця пролунала в ефірі одного з пропагандистських російських телеканалів.

"Найнеприємніше - це наш сусід Україна. Подальша фашизація буде йти. Подальша спроба розчленування країни. Це вони самі собі готують. Бо там три частини: Галичина, Київщина і Новоросія. І всі три домовитися не зможуть, і там буде йти балканізація - розділ на Хорватію, Сербію, на Словенію і так далі", - заявив лідер ЛДПР.

Крім того, раніше політик стверджував, що Лівобережна Україна незабаром приєднається до Росії, а Правобережна Україна відійде до західних країн і буде перебувати під їх впливом.Також Жириновський прогнозувава, що західна Україна через якийсь час може вступити до Північноатлантичного альянсу і Євросоюз.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що скандальний депутат Державної Думи РФ Володимир Жириновський в черговий раз процитував відомий кремлівський меседж. Так, на цей раз скандальний політик зазначив, що Україна незабаром змінить державну форму, висловив думку, що в Україні незабаром зміниться державна форма. Більш того, Жириновський додав, що російський та український народи вже найближчим часом возз'єднаються.

Як повідомляв Знай.uа "я допомагав йому, він мені": Жириновський розповів про перший сексуальний досвід у сараї з хлопчиком.

Знай.uа писав, "Повинна відійти Росії!". У Москві замахнулися на частину України.