Луїза Фернанда з центральної Колумбії захворіла після того, як через татуювання у її організм потрапила інфекція.

Лікарі повідомили молодій мамі жахливу новину, що вона більше не зможе ходити після того, як інфекція дісталася її спинного мозку.

Медики здійснили хірургічне втручання, аби вивести частину рідини, яка утворилася через інфекцію, але раптом виникла проблема з апендиксом.

Луїза каже: "Через те, що мені довелося приймати велику кількість ліків, у мене стався викидень, і я втратила сина, якого виношувала".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потім їй знадобилося подальше лікування, щоб впоратися з депресією, спричиненою втратою дитини.

Дівчина розповіла про свій сумний досвід у соцмережах, щоб попередити інших молодих людей про небезпеку татуювань.

У її дописі йдеться: "Рік тому я зробила татуювання, через яке до організму потрапила бактерія, яка інфікувала мій спинний мозок і позбавила змоги ходити. Було важко, коли мені хірурги повідомили, що я не зможу знову стати на ноги, але моя мама дуже підтримувала мене. Мені потрібна була допомога, щоб сідати і вставати з інвалідного крісла, а моя мама виявилася для цього недостатньо сильною. Мені соромно було показуватися на вулиці, тому що на мене всі звертали увагу, але пізніше я зрозуміла, що постійно сидіти вдома – теж не вихід".

Луїза додала, що хірурги сказали їй: для того, щоб відновити своє здоров’я, їй буде потрібно пройти ще декілька операцій.

Друзі дівчини допомагають їй, займаючись збиранням коштів, щоб покрити витрати на лікування у розмірі 4000 євро.

Нагадаємо, чоловік прикрасив татуюванням свою гордість: хотів почуватись повноцінним.

У Великій Британії 67-річний чоловік зробив татуювання на всьому тілі. Він зажадав набити тату і на інтимних органах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл несподівано для себе спровокувала новий тату-тренд в соціальних мережах.

Також Знай.ua писав, у Києві відбувся міжнародний фестиваль тату.