У мережі оприлюднили відео про те, як на тимчасово окупованому Донбасі терористи навчають стріляти з автомата маленьку дівчинку, батько якої воює в підрозділі "Привид".

Малолітній дитині, одягненій в військову форму, дають в руки ППШ і заявляють, що необхідно вбивати "нацистів".

"Вогонь, Богдана, вогонь. На жаль, дитина ще не може зрозуміти, що нацисти-фашисти поруч з нею", - наголошується в коментарі до відео.

На відео можна почути, як говорить батько дитини, якого з малих років вчать стріляти. Роман бере участь у війні на боці бойовиків "Привид". Знімає відео бойовик запитує у дівчинки, чи готова та до служби. "Так", - відповідає Богдана.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також дівчинці показали, як користуватися автоматом ППШ, з яким воювали "дідусі і прадідусі". Терорист каже, щоб дитина стріляла, дівчинка слухняно натискає на курок і каже, що повбиває "всіх нацистів".

Дивіться: окупанти навчають дітей стріляти

Нагадаємо, під донецьким аеропортом українська армія знищила російського найманця Іллю Кузнєцова за прізвиськом "Кузя". Як повідомляв "Знай.ua", в мережу виклали найсвіжіші кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і абсолютну відсутність життя біля магазинів і будинків. Також "Знай.ua" писав, українська армія вже в 2019 році випробує новітні зразки вітчизняної зброї.