Астролог Любов Шехматова підготувала астрологічний прогноз на 2019 рік. Про це повідомляє видання ГолосUA.
ОВНИ
Доленосна завдання року – стати зразковим сім'янином, створити затишне сімейне вогнище, вирішити житлові проблеми, зміцнити кровні узи, пустити коріння. Стати більш чуйними та милосердними.
ТЕЛЬЦІ
Самоосвіта, сфера комунікацій, посередництво – прогресивні напрямки. Доброзичливо спілкуйтеся, проявляйте допитливість, випадкових зустрічей у цьому році для вас не буває.
БЛИЗНЮКИ
Пристрасть бажань величезна, "хочу" - потужна рушійна сила року, яку контролює доля, страхуючи від дурниць. Ви повинні отримувати задоволення на всіх планах.
РАКИ
На порядку денному - пошук себе, персонального шляху розвитку. Події року зумовлені і закладають фундамент партнерських відносин на 10 років. Належить знайти міцний духовний стрижень.
ЛЕВИ
Фортуна прихильна особам творчим, спраглим розконсервувати і реалізувати природні таланти, а також люблячим серцям. Січень, липень, грудень, протестують на помилки і внесуть корективи у подальшу долю.
ДІВИ
Виходьте з-за куліс на соціальну арену! Знайти гідних друзів, однодумців, зайнятися громадською роботою, стати мудрим політиком, неформальним лідером – ось доленосний наказ.
ВАГИ
Приведіть в порядок почуття, думки, визначитеся з істинними духовними цінностями і життєвими цілями. У чому сенс вашої місії і як вписатися в правильну траєкторію руху?
СКОРПІОНИ
В матеріальному плані рік максимально урожайний. Досягнете успіху в бізнесі, доходи зростуть, сприяючи накопичень. Частина коштів пощастить інвестувати в розвиток справи, зробити важливі покупки. Творіть добро, проявляйте щедрість.
СТРІЛЬЦІ
Дефилируйте, самоутверждайтесь! Ви чарівні, феноменально популярні щасливі, енергопотенціал б'є ключем. Здатні не тільки вправно керувати своїм життям, але і впливати на інших, щоб створити плацдарм для переможних дій на 12 років.
КОЗЕРОГИ
Зараз ви центр тяжіння, навколо якого обертаються галактики. Хоча на перший погляд особистість скромна, піддається маніпуляціям. Але це омана.
ВОДОЛІЇ
Трудової фронт вимагає тотальної мобілізації сил. Не отлынивайте від роботи! Успішна перспектива ділового успіху, духовного і матеріального зростання очікує тільки працьовитих, виконавчих осіб. Зараз ви зірка в соціумі!
РИБИ
Смуток, піди геть, життя запальний феєрверк! Прагнете займатися улюбленою справою, отримуючи від цього задоволення. Регулярно робіть собі на тлі сірих буднів маленькі свята, щоб утриматися на плаву натхнення.